Vinterferie på Møn

Hold en aktiv og afslappende vinterferie på Møn med plads til både udendørs aktivitet og hygge indendøre.  Hotel Residens Møen ligger centralt i Stege på Møn – tæt på Møns Klint.

Det er det perfekte tidspunkt for en hyggelig og billig vinterferie både med eller uden børn. 

Selvom kalenderen siger februar og vinter er Møn et skønt sted at holde ferie sammen med børnene.

Møn byder på mange oplevelser, der kan give røde kinder og masser af frisk luft. Tag en tur til Møns Klint og oplev klinten på en anderledes måde. Findes der en bedre måde at holde vinterferie.

En tur langs stranden eller i skoven til fods – og hvis du er til den aktive side kan en tur på Mountain bike godt anbefales.

Det kan du opleve på Møn

  • Møns Klint om vinteren
  • Vandreture langs brede strande
  • Dark Sky med stjerner
  • Hyggelig hotellejlighed
  • Spændende natur ved Nyord og Ulvshale
  • Stege By med gode shopping muligheder
  • Frisk luft og afslapning

Nyord er altid en oplevelse værd. Nyord er noget særligt. Det er en lille ø nord for Møn på knap 5 km2. At Nyord er unik, opdager man hurtigt, når man ankommer til Nyord fra Ulvshale på Møn på en klar dag. Nyord er lig med langstrakte enge, som er en attraktion i sig selv. Engene er hjemsted og rasteplads for tusindvis af fugle. Nyord by er virkelig et besøg værd – også om vinteren 

Vinterferie på Møn

Hotel Residens Møen har plads til dig og din familie. Vi har flere hotellejligheder med god plads til familien.

Møn er lig med vandreture. Der findes en lang række vandreruter. Camønoen  er kongerigets venligste vandrerute. Her kan du vandre 175 km gennem Klintekongens land på stier i urskoven, langs strande, ind i jættestuernes indre under landets smukkeste stjernehimmel. 

Læs mere her om vandreruterne 

Dark Sky – Møn er det perfekte sted at opleve stjernehimlen. Her er det nemlig mørkt om natten og alting står klarere og tydeligt.

Du kan nyde stjernehimlen lige uden for døren på jeres hotellejlighed, hvor der er plads til hygge, madlavning og afslapning.

Læs mere om hotellejlighederne her