Det er ingen hemmelighed, at tiden med corona har været svær, og hotelbranchen har ikke været nogen undtagelse. Tværtimod. Hotellet har været åbent i begrænset omfang, og vi har selvfølgelig taget os rigtig godt af de gæster vi har haft. 
 
Vi har også tænkt i nye muligheder og løsninger, og har blandt andet udbudt ’hjemmekontor’ for dem som har haft brug for et roligt sted at arbejde, i henhold til alle myndighedernes forskrifter. 
 
Derudover har vi arbejdet på at finpudse og skabe flere oplevelser i særklasse i en tid, hvor vi er mange, der må finde nye måder at holde ferie. 
 
Nu ser vi rigtig meget frem til at kunne åbne mere op, og vi har brugt denne stille tid til at gøre oplevelsen på Residens Møen endnu bedre.
 
Derfor har vi kastet os ud i endnu et byggeprojekt, dog lidt mindre end det forrige. Da vi i efteråret gik i gang med vores nye tilbygning, var det jo på bekostning af vores dengang meget populære terrasse, som måtte vige for udviklingen. Somme tider må noget brydes ned, for at noget nyt kan blomstre. Men det råder vi nu bod på, da hverken gæsterne eller vi selv vil snydes for at kunne nyde den flotteste udsigt til Stege Bugt og Bøgestrømmen. 
 
Nu kan vi derfor snart byde velkommen på vores nye flotte terrasse, hvor vores gæster igen kan nyde solen, sommeren og udsigten til vandet med et lille glas, eller en god kop kaffe. 
 
Arbejdet skrider fremad, og vi glæder os enormt til at byde velkommen – især nu hvor sommeren stille kommer snigende. 
 
Og så glæder vi os ikke mindst rigtig meget til at få vores mange dygtige medarbejdere tilbage på arbejde, og til at se vores glade gæster igen!