fbpx
 

Hos Residens Møen har der den seneste tid været gang i en større ombygning af vores indgangsparti, og vi glæder os til at byde vores gæster velkommen til en hel ny oplevelse. 

Når byggeriet står færdigt, bliver gæsterne modtaget i en åben reception, lounge og cafe, hvor man foruden check in også ville kunne nyde en dejlig kop kaffe eller en let frokost-anretning efter en længere rejse. 

Bedre indretning og mere fokus på gæsterne

Da Residens Møen åbnede i 2016, var hotellets modtagelse indrettet som et self-service koncept, hvor gæsterne selv tjekkede ind, ligesom når man lejer et sommerhus. Dette koncept holdt den første måned, hvorefter vi ønskede en egentlig hoteloplevelse for vores gæster, og derfor har den nuværende indretning ikke været optimal for gæsternes oplevelse.

”Da receptionen og caféen lå i hver sin afdeling har det til tider virket tomt, når personalet er i bevægelse på ejendommen. Vi ønsker at vores gæster i primetime kan mødes af en smilende medarbejder der byder velkommen, dette har den nuværende indretning besværliggjort.

Når vores gæster fremover træder ind på hotellet, bliver oplevelsen en helt anden og mere indbydende.” fortæller Christian Petersen, ejer af Residens Møen. 

Allerede inden gæsterne træder indenfor bliver oplevelsen forandret. Det nye glasparti på forsiden af bygningen sætter scenen for gæsternes førstehåndsindtryk, med udsigt over Stege Bugt. Indenfor står personalet klar til at byde velkommen i den lyse og åbne reception.

Den nye indretning bliver også en stor fordel for personalet. Den nye reception og lounge giver mulighed for at servicere gæsterne mere effektivt, og der bliver en større sammenhæng mellem kontor, reception og café. 

”Vi har fået rigtig god kritik fra vores gæster og gode tilbagemeldinger, når vi har fortalt om byggeriet. Så vi glæder os meget til at åbne op i de nye omgivelser.” fortæller Christian Petersen. 

Cafeen lukker kortvarigt fra 10. november til 1. december for aftensmad og planen er at de nye døre åbner i den første uge af december. Hotellets gæster kan fortsat nyde morgenmad eller deltage i møder og selskaber.