fbpx
 

Sommeroplevelser på Hotel Residens Møen

Møn byder på masser af oplevelser om sommeren. Bedst kendt er de hvide kridtklinter ved Møns Klint og Geocenter Møn. Men du kan opleve mange andre ting i løbet af din sommerferie på Møn og Hotel Residens Møen.

Vi kan anbefale Borgcenteret i Vordingborg, hvor der er masser at opleve for hele familien på Danmarks Borgcenter. Her kan I gå på opdagelse i Middelalderborgen – Kong Valdemars store kongeborg og i Gåsetårnet. Danmarks Borgcenter er et digitalt oplevelsescenter for hele familien. 

Knuthenborg Safaripark på Lolland – Danmarks bedste safaripark med masser af vilde dyr, dinosaurer og det vildt sjove Lompopoland, hvor der er vildt sjovt og vådt. I år har Knuthenborg 50 års jubilæum og parken er altid et besøg værd om sommeren. Det tager cirka 45 minutter at køre til Knuthenborg fra Hotel Residens Møen.

Bon Bon Land i Holme Olstrup – Danmarks sjoveste forlystelsespark – ligger 45 minutters kørsel fra Stege. Her er masser af forlystelser for børn og voksne i alle aldre, og det er bare sjovt i Bon Bon Land

Det kan du opleve på din sommerferie

  • Møns Klint
  • Geocenter Møn
  • Bon Bon Land
  • Nyord og Ulvshale
  • Knuthenborg Safaripark
  • Masser af sandstrande
  • Vandreruter og cykelruter

Masser af hvide sandstrande

På Møn satser vi på at bevare vores strande i deres mangfoldighed med dyre- og planteliv, og samtidig imødekomme behovet for rene og pæne badestrande.

Derfor har vi række badestrande med gode faciliteter, som er handicapvenlige og velegnede for børnefamilier. På disse strande bliver der gennemført en professionel og miljøvenlig strandrensning af både det menneskeskabte affald og ophobninger af tang. 

Vi kan anbefale Ulvshale Strand, Klintholm Havn, Råbylille strand, Rytzebæk strand og Hårbølle strand. 

 

Møn er lig med sommer, sol og strande – alt det vi drømmer om hører med til en perfekt sommerferie for hele familien med eller uden børn.

Hotel Residens Møen har hotellejligheder med plads til hele familien, der gerne vil have en afslappet ferie tæt på masser af gode sommeroplevelser.