Sommerferie på Hotel Residens Møen

Hold sommerferie på Møn og Hotel Residens Møen.

Møn er lig med sommer, sol og strande – alt det vi drømmer om hører med til en perfekt sommerferie for hele familien med eller uden børn.

Hotel Residens Møen har hotellejligheder med plads til hele familien, der gerne vil have en afslappet ferie tæt på det hele.

En sommerferie på Møn byder på masser af oplevelser. Bedst kendt er Møns Klint og Geocenter Møns Klint. Vi har også masser af hvide sandstrande med gode bademuligheder.

Book din sommerferie Nu – skriv til os på info@residensmoen.dk eller ring på 22 36 72 72

Møn har det hele til en skøn sommerferie

  • Store hotellejligheder – flere med havudsigt
  • Hotellet ligger ved kysten midt i Stege
  • Flot natur og masser af sandstrande
  • Møns Klint
  • Dark Sky Møn
  • Camønoen – vandreture

Et sommerophold på Hotel Residens Møen kan vare alt fra et enkelt døgn til flere uger. Du bestemmer selv længden på opholdet i vores store hotellejligheder, hvor der er plads til en god sommerferie med enten familien eller gode venner. Spis på vores Cafe Residens Møen, der ligger med udsigt ud over Stege Bugt. Se solen gå ned efter en lang og solrig dag på Møn. I kan også vælge at lave maden selv i hotellejligheden eller prøve en af Steges mange gode restauranter og spisesteder. Læs mere her om hvad hvilke sommeroplevelser Møn byder på. 

 

Book din sommerferie Nu – skriv til os på info@residensmoen.dk eller ring på 22 36 72 72

Møn byder på masser af oplevelser om sommeren. Bedst kendt er Møns Klint og Geocenter Møns Klint. Turen ned af trappen med de hundredvis af trin for at komme ned på stranden er det hele værd. Geocenteret er et must – og det samme er en vandretur eller cykeltur i skoven langs klinten. Læs mere her