Benefits er Small Danish Hotels’ loyalitetsprogram. Hotel Residens Møen er den af Small Danish Hotels, og med et Benefits kort i hånden overnatter du altid til den bedste pris på dagen og optjener point, du kan bruge på dig selv eller nogen, du holder af.

Dine point kan bruges på overnatninger, gavekort og i pointshoppen. Jo mere du bruger dit kort, jo flere fordele får du. Du kan booke, holde styr på og bruge dine point på benefits.dk, så slipper du for at bruge flere portaler. Det er et attraktivt tilbud til både virksomhed og medarbejdere. Benefits giver rabat og point på alle overnatninger.

Rabatten får du med det samme. Pointene optjener du.

benefits.dk kan du

  • Nemt finde et hotel i nærheden af dig
  • Booke online med prisgaranti
  • Markere dine favoritter
  • Holde styr på dine point og fordele
  • Bruge dine point

Husk altid at vise dit Benefits kort når du checker ind, så du opnår alle fordelene. Du får point, hvis du booker direkte på hotellet eller på benefits.dk.

Du bliver automatisk opgraderet når, du når et højere niveau, så du med det samme får flere point og fordele. Når du booker møder, kurser og konferencer, så gør hotellet opmærksom på, at du er benefits medlem. Du optjener 1 point pr. 5 krone på den samlede regning, når arrangementet er afholdt.

Brug dine optjente Benefits points på Hotel Residens Møen

Hvis du ønsker at overnatte på Hotel Residens Møen, kan du vælge at betale med dine optjente Benefits points.

Værelset bestilles ved direkte kontakt til hotellet på telefon 43711819 eller mail info@residensmoen.dk

På gensyn på Hotel Residens Møen.

Du får 1 point for hver krone, du betaler for overnatningen, gratis kaffe/te og Wi-Fi. Brug dine point på overnatninger, i restauranten eller i pointshoppen.

Ud over Silver-fordelene får du 25 % ekstra point samt en restaurant voucher på 50 kr. pr. overnatning.

Ud over Silver-fordelene får du 50 % ekstra point samt en restaurant voucher på 100 kr. pr. overnatning.