Det er en ubeskrivelig stor glæde, at vi i år er blevet kåret som en gazellevirksomhed. Dette er en kæmpe bedrift og skulle naturligvis fejres på hotellet i går eftermiddags med vores dygtige team.

“Tænk at modtage gazelleprisen som provinshotel, midt i den største krise vores branche nogensinde har stået i, ever. Det er da fantastisk!

Denne kåring skyldes i høj grad den store opbakning fra vores gæster – både nye og gamle, som vi ønsker at give en stor TAK til!

Vi havde heller ikke kunne gøre det uden vores fantastiske medarbejdere. Denne kåring vidner nemlig om en kæmpe teamindsats og -præstation, så det krævede en fejring for og med vores dygtige medarbejdere.

Vi glæder os til at give den endnu mere gas i årene, der kommer. De byder nemlig på en videre udvikling af hotellet, som vores gæster vil få meget glæde af under et ophold på hotellet,”

– fortæller Christian Petersen, en glad og meget stolt hoteldirektør. 

Fakta om Børsen Gazelle
For at blive kåret som Børsen Gazelle skal virksomheden, i en periode over fire regnskabsår, som minimum have fordoblet sin omsætning eller bruttoresultat og have oplevet positiv vækst i hvert af de fire år.