Sensommerophold

Oplev den smukke sensommer på Møn

Møn kan bare noget helt særligt om sommeren. Nyd sommerens sidste varme solstråler med 4 dage i rolige omgivelser tæt på smuk natur og vand, hvor der er masser plads til afslapning og hygge. 

Der er også rige muligheder for, at I kan kombinere dagene med aktive oplevelser, hvis der skal ske en masse og I gerne vil udfordre jer selv fysisk.

Hver morgen starter I med en lækker morgenbuffet og slutter dagen med en delikat 2-retters menu, som kokken specielt har sammensat til jer.

Én af dagene kommer I på udflugt og oplever GeoCenter Møns Klint, hvor I bliver ført 70 mio. år tilbage i tiden. Samme dag nyder I frokosten i den hyggelige Café Møns Klint med udsigt til flotte skovomgivelser helt ud til Møns Klint. 

Oplev den smukke sensommer på Møn

  • 3 nætter i et af vores lyse dobbeltværelser
  • Smagfuld 2-retters aftenmenu hver aften efter kokkens valg
  • Lækker morgenbuffet alle dage
  • Entré til GeoCenter Møns Klint med frokost på Café Møns Klint
Pris pr. person: 2.560,-

Opholdet kan bookes fra den 9. august til og med den 31. oktober.

Bemærk: Café Møns Klint holder vinterlukket fra den 1. november 2021. 

Dobbeltværelse

I overnatter i et af vores dobbbeltværelser. Alle vores dobbeltværelser er store, lyse og moderne indrettet. Værelserne ligger med trappeadgang til vores hyggelige gårdhave, hvor I også kan sætte jer og nyde sensommervejret.

  • Gratis wifi og kabel TV
  • Eget bad og toilet
  • Plads til 2 personer
  • 20 m2

Nyd sensommeren

Møn byder på en masse muligheder for oplevelser.

Der er både noget for de kultur- og naturinteresserede. I kan blandt andet besøge Stege By, der er en hyggelig og gammel handelsby, som emmer af  historiske udtryk og bygninger fra middelalderen.

Kunne I tænke jer at tage på en smagsoplevelse i lokale specialiteter en af dagene, kan I også tage et smut forbi Møn Bolcher, Bryghuset Møn eller Møn Is.

For de naturinteresserede kan det klart anbefales at tage turen ned ad de mange trapper på Møns Klint. Møns Klint byder på utrolig unik og flot natur.