Residens Møen

Inspiration til ophold

Ophold

Et ophold på Residens Møen byder på forkælelse i smukke omgivelser i hjertet af Stege på skønne Møn. På hotellet tilbyder vi overnatning til hverdag og fest.

Vi har moderne hotelværelser til 2 personer og hotellejligheder og suiter med plads til op til 6 personer.

Gå på opdagelse her på siden, og se, hvad vi har at byde på.

Weekendophold

Træk stikket og tag på et afslappende weekendophold med alt inkluderet.

LÆS MERE OM WEEKENDOPHOLD

Seniordage

Tag på vores populære seniorophold og få en weekend i ro for to.

Vores seniorophold byder på gode oplevelser – I kan tage en tur ned ad memory lane på Thorsvang Samlermuseum, og der er tid til at nyde Møns fantastiske omgivelser – hele året rundt!

LÆS MERE OM SENIORDAGE

Familietræf

Er I en stor familie eller en gruppe venner, som gerne vil holde en kom-sammen over nogle dage, så er Residens Møen det perfekte sted at holde træf.

På Residens Møen kan I bo i vores dobbeltværelser eller i vores hotellejligheder – I kan også leje hele eller dele af hotellet.

LÆS MERE OM FAMILIETRÆF

Golfophold

Er du golfentusiast, så er et Golfophold på Residens Møen et must.

Med en af Danmarks bedst beliggende golfbaner kan I kombinere en afslappende dag på green’en og overnatning i et af vores lækre dobbeltværelser.

LÆS MERE OM GOLFOPHOLD

Cykelophold

Møn og Sydsjælland byder på de smukkeste cykelruter i naturskønne omgivelser og med både by og kyst indenfor få kilometer på jernhesten.

Tag på et cykelophold og oplev Møn på to hjul.

LÆS MERE OM CYKELOPHOLD

Juleophold

Nyd juleaften med dine kære i rolige og hyggelige omgivelser uden stress og jag. Vi sørger for en lækker julemenu, som I nemt kan varme op i lejligheden.

Oplev et par hyggelige juledage i en af vores hyggelige, lyse og rummelige hotellejligheder.

LÆS MERE OM JULEOPHOLD

Nytårsophold

Tilbring et hyggeligt og festligt nytårsophold i ren luksus uden at skulle tænke på madlavningen. Vi sørger for en smagfuld 4-retters menu, som I blot skal varme op i lejligheden. Morgenen efter vågner I op til en god morgenbuffet.

Vores hotellejligheder er lyse og rummelige. Skal I være mange nytårsaften, har vi også hotellejligheder i flere størrelser.

LÆS MERE OM NYTÅRSOPHOLD