Ophold

Et ophold på Residens Møen byder på forkælelse i smukke omgivelser i hjertet af Stege på skønne Møn. På hotellet tilbyder vi overnatning til hverdag og fest.

Vi har moderne hotelværelser til 2 personer og hotellejligheder og suiter med plads til op til 6 personer.

Gå på opdagelse her på siden, og se, hvad vi har at byde på.

Weekendophold

 

Træk stikket og tag på et afslappende weekendophold med alt inkluderet.

På vores all-inclusive weekendophold sørger vi for god mad og fantastiske omgivelser – så kan I bruge tiden på lige det I ønsker.

Fra 1.845,- pr. person.

Seniorophold

 

Tag på vores populære seniorophold og få en weekend i ro for to.

Vores seniorophold byder på god mad og gode oplevelser – I kan tage en tur ned ad memory lane på Thorsvang Samlermuseum, og der er tid til at nyde Møns fantastiske omgivelser – hele året rundt!

Fra 1.460,- pr. person.

Familietræf

 

Er I en stor familie eller en gruppe venner, som gerne vil holde en kom-sammen over nogle dage, så er Residens Møen det perfekte sted at holde træf.

På Residens Møen kan I bo i vores dobbeltværelser eller i vores hotellejligheder – I kan også leje hele eller dele af hotellet.

Fra 1.415,- pr. person.

Golfophold

 

Er du golfentusiast, så er et Golfophold på Residens Møen et must.

Med en af Danmarks bedst beliggende golfbaner kan I kombinere en afslappende dag på green’en med god mad og overnatning i et af vores lækre dobbeltværelser.

Fra 1.805,- pr. person.

Cykelophold

 

Møn og Sydsjælland byder på de smukkeste cykelruter i naturskønne omgivelser og med både by og kyst indenfor få kilometer på jernhesten. 

Tag på et cykelophold og oplev Møn på to hjul.

Fra 1.715,- pr. person.

Juleophold

 

Nyd juleaften med dine kære i rolige og hyggelige omgivelser uden stress og jag. Vi sørger for en lækker julemenu, som I nemt kan varme op i lejligheden.

Oplev et par hyggelige juledage i en af vores hyggelige, lyse og rummelige hotellejligheder.

Fra 2.800,- for 2 personer.

Nytår

Nytårsophold

 

Tilbring et hyggeligt og festligt nytårsophold i ren luksus uden at skulle tænke på madlavningen. Vi sørger for en smagfuld 4-retters menu, som I blot skal varme op i lejligheden. Morgenen efter vågner I op til en god morgenbuffet.

Vores hotellejligheder er lyse og rummelige. Skal I være mange nytårsaften, har vi også hotellejligheder i flere størrelser. 

Fra 2.530,- for 2 personer.