fbpx
 

Den 31. januar åbnede vi vores nye restaurant, café og lounge, og med de nye omgivelser fulgte også en helt ny kulinarisk oplevelse. Mikkel Sahl er blevet ansat som ny køkkenchef på Hotel Residens Møen og har stået i spidsen for lanceringen af et nyt, moderne og nordisk menukort.

”Vi har taget udgangspunkt i lokale og friske råvarer, som passer til sæsonen, og som ikke skal hentes langvejs fra. Derfor bliver menuerne også ændret flere gange om året, så det passer til årstiden, og de råvarer der er tilgængelige. Vi har havet lige ved siden af, så vi vil eksempelvis gerne have masser af lokalt fangede fisk om sommeren.” fortæller Mikkel Sahl.

Det nye menukort består af få, nordisk inspirerede retter – enkelheden og den nordiske inspiration sikrer en høj kvalitet og friske, lokale råvarer. Menuen skal appellere til hotellets overnattende gæster, men skal også indbyde lokale gæster til at komme forbi.

”Vi vil meget gerne have besøg af lokale gæster. I restaurantens åbningstid kan man altid bestille bord til en hyggelig middag. I fremtiden kunne jeg også tænke mig, at vi arrangerer forskellige events baseret på sæson; vildtaftener i jagtsæsonen, fisk og skaldyrsaftener i sommersæsonen og lignende.”

 

Lokal kok med unge øjne

Mikkel er født og opvokset på Møn og har stået i lære i Præstø. Som nyuddannet kok bringer han nye øjne og inspiration til Hotel Residens Møens gastronomiske univers. Med et 12-tal og en sølvmedalje samt en fjerdeplads i DM for kokkeelever, har han med sine 24 år allerede opnået imponerende kompetencer.

”Det er rigtig spændende og sjovt at udvikle en ny restaurant fra bunden, og det er fedt at få så stor indflydelse på udviklingen.” fortæller Mikkel om sin nye stilling.

Vil du opleve vores nye restaurant og smage udvalget på vores nye menukort, så kan du læse mere om vores nye menukort her og bestille bord på 70 40 48 50.