Teambuilding

Blot en time og 15 minutters kørsel fra København ligger Residens Møen – midt i det, vi kalder for “Danmarks vildeste natur” på Møn. Og dét kan I naturligvis også opleve, mens I holder jeres dagsmøde, kursus eller konferencedøgn her.

For indimellem har hjernen brug for pauser for at skabe plads til nye ideer og brainstorming. Så tag 2-3 timers frikvarter fra mødets intensitet og oplev naturskønne Møn helt tæt på og mød hinanden i nye omgivelser.

Vi tilbyder forskellige teambuilding oplevelser, så I som kollegaer og medarbejdere kan lære hinanden at kende i nye sammenhænge.  

Et velfortjent frikvarter

På Residens Møen kan I tage en god pause med en 3 timers cykeltur på Møns Klint. Vi sørger for cykler, guide og nogle intensive timer ud over det sædvanlige, i en enestående natur. 

Eller hvad med oplevelsen af at få den store fisk på krogen? Langs kysterne ved Stege findes noget af det fineste geddefiskeri, og chancerne for fangst er ualmindelig store. Så tag 2-3 timers pause fra mødet og oplev kampen med mørkets store rovfisk på tætteste hold.

Vi sørger for waders, fiskeudstyr og en guide til nogle spændende timer, der giver kroppen og hjernen ny energi.

Masser af oplevelser

Møns fantastiske natur byder på mange gode oplevelser, og vi har mange andre muligheder for teambuilding.

Når I holder møde, seminar eller strategiweekend på Residens Møen, så hjælper vi jer med at skræddersy den helt rigtige løsning for jer.

I er derfor meget velkomne til at kontakte os, så vil vi tidligt i processen hjælpe jer med at sammensætte et ophold der passer til jeres medarbejdere og organisationens behov.

    Læs mere om 

    Dagsmøder / Seminar

    Konferencedøgn