Residens Møen

Dagsmøder / Seminar

Seminar eller møde på Hotel Residens Møen

Seminar i ledelsen, møde i ledergruppen eller kursus for en gruppe medarbejdere? Måske strategimøde eller teambuilding?

Hotel Residens Møen har lokaler, som er meget velegnede til at afholde seminarer og møder.

De rolige og lyse omgivelser med udsigt over Bøgestrømmen og Stege Bugt, indbyder til fordybelse og kreativitet. Den smukke terrasse med udsigt over vandet og hyggelige atriumgård ligger lige uden for mødelokalerne – klar til at give hjernen og øjet frisk luft i pauserne.

Vi sætter rammerne for seminar, kurser, konferencer og møder fra 2 til 80 personer.

Et vellykket seminar er lig med Hotel Residens Møen.

Kontakt os

Kursus på Hotel Residens Møen

Leder du efter et godt sted at holde kursus? Et sted hvor der er gode rammer og faciliteter, god forplejning og plads til kreative pauser?

Vi har forskellig størrelser kursuslokaler, der kan bruges til alle typer af kurser. Alt hvad du skal bruge af AV faciliteter er til rådighed, og der er gratis WI-FI til alle kursus deltagere.

Når er er brug for en pause har vi en en smuk terrasse med udsigt over vandet og vores hyggelige atriumgård ligger lige uden for mødelokalerne.

Mødepakker

Skal du holde salgsmøde, frokostmøde eller anden form for dagsmøde, der kan klares på én dag? Så er Hotel Residens Møen med sin smukke beliggenhed ned til vandet på Møn det oplagte valg til netop dit møde.

På Residens Møen giver vi dig mulighed for at holde dagsmøde i forskellige tidsrum – og ønsker du en skræddersyet pakke, kan det også lade sig gøre.

Vi sørger for eksklusiv forplejning undervejs, så alle deltagerne har masser af energi hele dagen.

Dagsmøde

F.eks. klokken 09-17

Kaffe/te og brød ved ankomst
Frokostbuffet
Isvand i lokalet
Eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagt brød
AV-udstyr
Plenum

Pris: 400 kr. ekskl. moms pr. deltager

Aftenmøde

Klokken 16-22

Isvand i lokalet
Eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagt brød
2-retters middag
AV-udstyr
Plenum

Pris: 300 kr. ekskl. moms pr. deltager

Heldagsmøde

Klokken 09-21

Kaffe/te og brød ved ankomst
Frokostbuffet
Isvand i lokalet
Eftermiddagskaffe/-te med hjemmebagt brød
2-retters middag
AV-udstyr
Plenum

Pris: 680 kr. ekskl. moms pr. deltager

Har I brug for mere end én dag?

Har I brug for at fordybe jer i lederudvikling, teambuilding eller strategiarbejde i jeres organisation, så tilbyder vi også konferencer, seminarer, kurser eller møder med overnatning.

Med et konferencedøgn på Residens Møen får i mulighed for at fordybe jer, I kommer på afstand af hverdagen – og I får nogle unikke og anderledes timer sammen som kollegaer.

Residens Møen har plads til op til 80 deltagere med overnatning, så vi har også plads til jer.

LÆS MERE OM KONFERENCEDØGN

Kursus med fokus på resultatet

Et kursus er en vigtig begivenhed i virksomheden eller jeres organisation, og derfor er det vigtigt at der et fokus på at skabe et godt resultat.

Vi gør os umage her på Hotel Residens Møen for at give jer de optimale forhold, når der afvikles kursus.

Når I tager os tidligt med ind i planlægningen af kursets afvikling, så sørger vi for at jeres ønsker bliver opfyldt. Hvis I har ønsker om aktiviteter undervejs i kurset – det kan være det vi kalder et aktivt frikvarter med en frisk cykeltur på Møns Klint – så står vi for det praktiske.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM MULIGHEDERNE

 

Møn er slet ikke så langt væk …

Hotel Residens Møen ligger kun fem kvarters kørsel fra København og vi henter jer gerne på arbejdspladsen, så I kan starte seminaret allerede hjemmefra.

Vi arrangerer bustransport til og fra Hotel Residens Møen fra jeres virksomheds adresse, så I kan holde jeres seminar, møde eller kursus i vores velegnede lokaler på Møn.

Vi kan altid opfylde jeres behov for at kunne holde et seriøst og produktivt møde, uanset om I er få eller mange deltagere.