Residens Møen

Praktisk info

Mødekapacitet – oversigt

Uanset om I skal holde et møde, seminar, kursus eller en konference, så kan vi hjælpe jer med at skræddersy den helt rigtige løsning.

Vi har fire lokaler i forskellige størrelser og har plads til op til 80 personer. Vi tilbyder flere forskellige bordopsætninger, så I kan sidde på præcis den måde, der passer jer bedst.

Alt hvad I skal bruge af AV-udstyr er til rådighed, og vi tilbyder gratis Wi-Fi til alle mødedeltagere.

Vi kan skabe gode og hyggelige rammer på Residens Møen i rolige og lyse omgivelser med udsigt over Bøgestrømmen og Stege Bugt, der indbyder til både fordybelse og kreativitet. Den smukke terrasse med udsigt over vandet og hyggelige atriumgård ligger
lige uden for mødelokalerne – klar til at give frisk luft og fornyet energi i pauserne.

Vi tilbyder forskellige mødepakker, der inkluderer frokost og/eller middag – alt efter jeres ønsker.

Har I brug for en overnatning i forbindelse med jeres arrangement, så har vi plads til, at samtlige deltagere kan overnatte på hotellet.

Kontakt os for at høre nærmere på telefon 70 44 48 54.

 

Kontakt os

Har I brug for en overnatning?

På Residens Møen har vi plads til kurser, seminarer og konferencer op til 80 deltagere, og vi har selvfølgelig også plads til at alle kan overnatte.

Strækker jeres kursus, møde, seminar eller konference sig over mere end én dag, så tilbyder vi flere gode overnatningsmuligheder tilpasset jeres behov.

Læs mere om vores dobbeltværelser og vores hotellejligheder her.

LÆS MERE OM VORES OVERNATNINGSMULIGHEDER