Residens Møen

Overnatning

Konference med overnatning – Sjælland

Skal du holde dit næste møde, kursus eller konference på Residens Møen, tilbyder vi også muligheden for at booke møder med overnatning på Sjælland.

Vi sætter rammerne for jeres møder fra 2 til 80 personer og kan tilbyde forplejning og overnatning til samtlige personer i flotte og indbydende lokaler på vores atmosfærefyldte lokation på Møn.

På Hotel Residens Møen kan du og de andre mødedeltagere nemt og bekvemt overnatte på hotellet efter dagens møde, kursus eller konference. Hvis jeres arrangement strækker sig over flere dage, kan det være en oplagt mulighed for deltagerne at overnatte på hotellet.

Book jeres møde med mulighed for at overnatte i flotte og inspirerende omgivelser og kombiner dagen med socialt samvær og med rig mulighed for at nyde naturen og den flotte udsigt ud til Stege Bugt. Holder I et seminar, heldagsmøde eller aftenmøde, så kan vi tilbyde gode overnatningsmuligheder til alle deltagerne. Vi har både velindrettede og moderne hotelværelser med adgang til et stort loungeområde med tilhørende altan, køkkenfaciliteter og et bibliotek eller flotte og moderne lejligheder med morgenbuffet.

Residens Møens unikke beliggenhed i smukke naturomgivelser tæt ved vandet er det ideelle mødested, hvis I ønsker at holde konference, kundemøde eller kickoff eller har et event, som skal finde sted i afslappende og rolige rammer. Overnatning kan ske i et af vores dobbeltværelser eller i en lejlighed med 1, 2 eller 3 værelser, som du kan læse mere om herunder.

Ønsker I mødelokaler med overnatning?

Ønsker I inspiration til planlægningen af jeres arrangement, og vil I gerne høre nærmere? Hvad enten det drejer sig om møde, kursus eller konference med overnatning på Sjælland, så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde jer af løsninger.

Kontakt os
Kontakt os

Dobbeltværelse

Er du forretningsrejse eller har I holdt møde eller arrangement i firmaet, så kan du nyde en overnatning i vores dobbeltværelse.

Gratis Wifi og kabel TV
Eget bad og toilet
Skrivebord og lænestol

Pris: fra 660,- ex. moms.

LÆS MERE OM VORES DOBBELTVÆRELSER

Hotellejligheder

Er I flere afsted, så har er der mulighed for at I kan dele en hotellejlighed, med opholdsstue, eget køkken, bad og flere soveværelser.

Gratis Wifi og kabel TV
Eget bad og toilet
Opholdsstue

Pris: fra 764,- ex. moms.

LÆS MERE OM VORES HOTELLEJLIGHEDER