fbpx
 

Firmafest – Årets store begivenhed

Skal I holde sommerfest, julefrokost, temafest eller anden fest i jeres virksomhed, så er Hotel Residens Møen i centrum af Stege på Møn et oplagt valg!

Her får I skøn festmad og festlige rammer, så I kan nyde firmafesten, der er et af årets sjove arrangementer i enhver virksomhed.

Vi har to festlokaler med plads til 80 gæster, og med skøn udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen. Vi har selvfølgelig også plads til, at samtlige deltagere kan overnatte på hotellet.

Sommerens personalefest for alle kollegerne kan med fordel holdes i hotellets charmerende teglstensbelagte atriumgård, hvis vejret er til det, ligesom det grønne areal foran hotellet kalder på at bevæge sig udenfor. 

En festlig menu

Vi hjælper jer gerne med planlægningen af firmafesten, og festmaden til jeres firmafest tilbyder vi også – altsammen skræddersyet til jeres ønsker og behov.

Når I holder jeres firma-arrangement på Residens Møen får I derfor en menu, som er sammensat ud fra jeres behov, og altid lavet med friske og lokale råvarer.

Uanset om det er til jul, påske eller sommer, så får I en festmenu, som passer til sæsonen og til jeres ønsker.

Vi har eget køkken og restaurant, og laver festmenuer til selskaber på minimum 25 personer.
Kontakt os gerne og hør om jeres muligheder på tlf. 70 40 48 50.

 

Når I ikke vil køre hjem

På Residens Møen har vi plads til at alle vores gæster kan overnatte. Bliver det en sen fest – så kan I overnatte i en af vores mange hotellejligheder, eller i et af vores Deluxe Dobbeltværelser. 

Så der er ingen undskyldning for at tage tidligt hjem!

Skal vi arrangere jeres firmafest?

Skal årets firmafest holdes på Residens Møen? Vi står klar med faciliteterne, så I kan nyde festen!

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på jeres firmafest.