Events & Teambuilding

Er det tid til et event eller teambuilding for firmaet, bestyrelsen, foreningen eller en fjerde forsamling? Uanset om I ønsker den helt store firmafest, et underholdningsevent for blandede deltagere eller skal på teambuilding, så kan I trygt overlade det til Residens Møen.

 Vi har mange muligheder for at lave arrangementer af forskellige størrelser og til forskellige anledninger og formål. Vi arrangerer dagen ned til mindste detalje efter jeres ønsker og behov. Hvis der skal inddrages teambuilding i jeres event, har vi også mange forslag og gode erfaringer til spændende oplevelser.

Smukke lokaler og lækker mad

Vores personale er altid i øjenhøjde og behjælpelige med lidt af hvert. Vi serverer gerne et lækkert måltid mad for gæsterne og sørger for en afslappet stemning.

Foruden vores skønne lokaler kan vi tilbyde en placering midt i naturen med smukke omgivelser og stilhed. Her er der plads til både fordybning, masser af stemning og oplevelser i det grønne.

Et utal af oplevelser

Har I brug for teambuilding eller en oplevelse som et afbræk i et stillesiddende arrangement? Så kan vi tilbyde både indendørs og udendørs aktiviteter. Vi har flere lokaler der kan tages i brug til diverse aktiviteter. Derudover er vi omgivet af Møns natur, tæt på Møns Klint, Stege købstad og havet.

Vi kan tilbyde en spændende cykeltur for alle rundt i terrænet, der vil byde på både sjov, udfordringer og naturoplevelser. Det er også muligt med en længere vandretur ud i det grønne terræn, hvor alle kan være med. Turen kan også opleves på heste, hvis det er fristende.

Vil I nyde havet, så snup en forfriskende tur på paddleboard eller hop i vores waders og se om I kan fange en fisk.

Hvis der er golfentusiaster til stede, er det også muligt at benytte den nærliggende golfbane.

Ønsker I at middagen bliver serveret i andre omgivelser, kan vi anbefale Cafe Møns Klint. Cafe Møns Klint er placeret midt i den flotte, unikke natur med højt til loftet og et stenkast til Møns Klint. Det er efterfølgende muligt at overnatte på Residens Møen.

Hvis I vil afholde jeres næste arrangement hos os, så kontakt os endelig. Vi står klar med faciliteterne og arrangerer dagen efter jeres ønsker.

    Læs mere om 

    Teambuilding

    Dobbeltværelse på Residens Møen

    Book et helt hotel