Store arrangementer

Den Böhmiske Hal – perfekt til store arrangementer

Planlæg jeres næste konference, fest, firmaarrangement eller julefrokost igennem Residens Møen og få en oplevelse, der bidrager til alle deltagere.

Vi tilbyder det smukke lokale Den Böhmiske Hal, der fremstår råt og rustikt i moderne og lækkert design. Den Böhmiske Hal ligger ud til kysten, med blot 1 times kørsel til København. Det unikke rum og de smukke omgivelser bidrager til ethvert arrangements atmosfære og stemning. Der er højt til loftet og mulighed for hyggelige gåture i naturen og langs klinten, som ligger en kort køretur herfra.

Vi sørger for det hele – og mere til

 

Vi sørger for alt, så alle deltagere kan slappe af. Er der behov for forsyninger, transport fra virksomheden eller overnatning for deltagerne, så kan Residens Møen hjælpe til. Den Böhmiske Hal egner sig til arrangementer på mellem 50-300 siddende gæster, men det er godkendt for op til 600 mennesker. Hallen ligger på den gamle sukkerfabrik i Stege, og udstråler både charme og rå postindustriel byggestil. Den Böhmiske Hal har gode faciliteter til afholdelser af konferencer og andre større arrangementer, og det er muligt at få opstillet stole, både med og uden borde.

 

Perfekte faciliteter til konferencer

 

Vi ønsker at I får de optimale forhold, når I bruger hallen til konferencer. Derfor tilbyder vi forskellige konferencepakker, der kan indeholde lette forsyninger, kaffe, vand, mad og meget andet. Det er muligt at booke til heldagsarrangementer eller i tidsrum, som passer for jer.

 

Kontakt os, så kan vi i samarbejde planlægge jeres næste konference eller firmaarrangement i Den Böhmiske Hal. Residens Møen står for alt det praktiske og sørger for, at jeres ønsker bliver opfyldt. Vi sætter rammerne, så I kan få et vellykket arrangement, uanset om I er få eller mange deltagere.