Hotel Residens Møen

- de ideelle rammer til jeres næste event

Konference og møder på Hotel Residens Møen

Rammerne for en konference Sydsjælland eller et møde betyder noget. Residens Møen giver den helt særlige atmosfære med rum til eftertanke og kreativitet. Hotel Residens Møen ligger kun FEM kvarters kørsel fra København og vi henter jer gerne på arbejdspladsen.

Den smukke terrasse med udsigt over vandet og hyggelige atriumgård ligger lige uden for mødelokalerne – det er befordrende for jeres mødedeltagere!

Vi sætter rammerne for møder, kurser og konferencer fra 2 til 80 personer. Konference Sydsjælland er lig med Hotel Residens Møen.

Dagsmøder

Ideelle faciliteter og fuld forplejning til jer allesammen.

Konferencedøgn

Flotte mødefaciliteter og behagelig overnatning for jer alle.

Overnatning på Hotel Residens Møen

Afhold jeres kursus, event eller konference Sydsjælland på Residens Møen. Vi har plads til 80 deltagere – og samtlige deltagere kan naturligvis overnatte på hotellet.

Møn er slet ikke så langt væk ...

Vi arrangerer gerne bustransport til og fra Hotel Residens Møen fra jeres virksomheds adresse, så I kan holde jeres konference, kursus eller møde i ideelle rammer på Møn - til en konkurrencedygtig pris, selvfølgelig.

Residens Møen ligger således tæt på jer og jeres behov for at kunne holde et seriøst og produktivt møde med få som mange deltagere. Der er mindre end 1,5 times kørsel fra København centrum.

Varer mødet to dage arrangerer vi naturligvis også overnatning, hvor god forplejning er en selvfølge, for samtlige deltagere.

Kontakt os gerne for et tilbud.

Hold jeres firmafest på Residens Møen

Læs mere

Stilfulde konference faciliteter på Møn – med havudsigt

På Residens Møen har vi rammerne til at afholde en lang række events, og vi er et meget benyttet kursussted og konferencecenter af både offentlige som private virksomheder. Vi kan i samarbejde med jer skræddersy et møde eller konference, der overrasker mødedeltagerne og fremmer værdien af mødet. Hotel og konferencecenter Residens Møen ejes og drives af Brit og Christian Petersen, der sammen med dygtige medarbejdere, byder jer velkommen som gæst i de nyrenoverede rammer med udsigt over Stege Bugt.