Residens Møen

– de ideelle rammer til jeres næste event

Møder og konferencer på Hotel Residens Møen

Rammerne for en konference eller et møde har stor betydning for deltagernes motivation og mødets udbytte.

På Residens Møen har vi de ideelle rammer for jeres næste konference eller strategimøde. Her finder I en helt særlig atmosfære med rum til eftertanke og kreativitet. Vi kan i samarbejde med jer skræddersy et møde eller konference, der overrasker mødedeltagerne og fremmer værdien af mødet.

Stilfulde konferencefaciliteter på Møn – med havudsigt

På Residens Møen har vi rammerne til at afholde en lang række events, og vi er et meget benyttet kursussted og konferencecenter af både offentlige som private virksomheder.

Den smukke terrasse med udsigt over vandet og hyggelige atriumgård ligger lige uden for mødelokalerne – det er befordrende for jeres mødedeltagere!

Vi sætter rammerne for møder, kurser og konferencer fra 2 til 80 personer. Konference på Sydsjælland er lig med Hotel Residens Møen.

Hotel Residens Møen ligger kun fem kvarters kørsel fra København og vi henter jer gerne på arbejdspladsen.

Kontakt os

Dagsmøder / Seminar

Skal I afholde lederseminar, strategimøde, kursus eller noget helt fjerde, så har vi rammerne til jer.

På Residens Møen afholder vi møder, kurser og konferencer for 2-80 personer, og vi er jeres garanti for et vellykket arrangement.

Vi har flere forskellige mødepakker, og kan også skræddersy et forløb til jer.

LÆS MERE OM DAGSMØDER OG SEMINAR

Konferencedøgn og internater

Har I brug for at komme lidt væk fra hverdagen og arbejde intensivt med jeres virksomhed?

På Residens Møen har vi de perfekte rammer til et helt døgn eller en weekend, hvor I kan koncentrere jer om forretningen, mens vi tager os af alt det praktiske.

Møn byder også på masser af inspirerende naturoplevelser, som styrker både sammenhold og kreativitet.

LÆS MERE OM KONFERENCEDØGN

Store arrangementer

Skal I holde en konference, et firmaarrangement, bryllup eller noget helt fjerde?

Gennem Residens Møen kan I planlægge jeres store arrangement og få skabt en fantastisk oplevelse, deltagerne sent vil glemme. Vi tilbyder, at I kan holde arrangementet i Den Böhmiske Hal i de rå og rustikke omgivelser tæt på kysten. Vi sørger for rammerne og alt det praktiske, så I kan få et vellykket arrangement.

Den Böhmiske Hal egner sig rigtig godt til arrangementer for 50-300 siddende gæster med plads helt op til 600 gæster.

Den Böhmiske Hal ligger kun 1 times kørsel fra København.

LÆS MERE OM DEN BÖHMISKE HAL

Teambuilding

Vil I gerne styrke samarbejdet og holdånden i jeres organisation, så tilbyder vi masser af muligheder for teambuilding – nøgleordene er natur, fordybelse og oplevelser.

I kommer med garanti hjem med masser af ny inspiration i rygsækken, når I tager på teambuilding på Residens Møen.

LÆS MERE OM TEAMBUILDING

Firmafester

Skal I holde firmafest, julefrokost, sommerfest eller måske jubilæum i jeres virksomhed?

På Residens Møen kan I holde jeres firmafest, så sørger vi for alt det praktiske, og I behøver ikke engang køre hjem. Vi har plads til 80 overnattende gæster – men vi kan også arrangere transporten for jer, både ud og hjem.

LÆS MERE OM FIRMAFESTER

Møn er slet ikke så langt væk …

Vi arrangerer gerne bustransport til og fra Hotel Residens Møen fra jeres virksomheds adresse, så I kan holde jeres konference, kursus eller møde i ideelle rammer på Møn – til en konkurrencedygtig pris, selvfølgelig.

Residens Møen ligger således tæt på jer og jeres behov for at kunne holde et seriøst og produktivt møde med få som mange deltagere. Der er mindre end 1,5 times kørsel fra København centrum.

Varer mødet to dage arrangerer vi naturligvis også overnatning, hvor god forplejning er en selvfølge, for samtlige deltagere.

 

Overnatning på Hotel Residens Møen

Afhold jeres kursus, event eller konference Sydsjælland på Residens Møen. Vi har plads til 80 deltagere – og samtlige deltagere kan naturligvis overnatte på hotellet.

LÆS MERE OM OVERNATNINGSMULIGHEDER