2019 har på Hotel Residens Møen, stået i om- og tilbygningens tegn. I januar – februar måned opgraderede vi vores dobbeltværelser, således de alle har eget bad og toilet. I efteråret tog vi så fat på den nye tilbygningen mod vand siden, som vi er meget stolte over at kunne fremvise og åbne d. 31. januar 2020 kl. 17.30.

Den nye tilbygning – er stærkt inspireret af de trends der spores i branchen.

Ny indgang til hotel og restauration

På nye Danske og internationale hoteller arbejdes der med følelsen af hjemlig hygge suppleret med god service. Det ses mange steder at reception, cafe og restaurant smelter sammen og indtager rollen som hjertet i hotellet, hvilket vi har følt os stærkt inspireret af.

Forud for ombygningen er gået 1,5 års arbejde, med analyser, rådgivningsbesøg og inspirationsture til hoteller flere steder i Danmark.

Vi har ønsket at tilføre hotellet, en arkitektonisk smuk detalje, der samtidig skal bidrage til en helt ny oplevelse for vores restaurations- og hotelgæster. Vi er nu meget spændte på at komme i gang med at få det hele ud over scenekanten.

Signatur Cafe og restaurant med Mønske produkter

Processen har hjulpet os til at se mulighederne i vores skønne Ø og alt det som vi sammen kan præstere – derfor vil vores spise og drikkevare kort, i fremtiden basere sig på flest mulige lokale råvarer og produkter.

Restaurant og cafe med Møns bedste udsigt – åbent for alle

På Hotel Residens Møen er der åbent for alle gæster, såvel boende som cafe gæster fra nær og fjern. Det er ikke nødvendigt at bo på hotellet for at besøge cafeen og vores restaurant.

Det nye spisekortet baseres på årstidens varer, alt naturligvis lavet fra bunden i eget køkken. Det forventes at vi i fremtiden skifter menukortet 4 – 5 gange om året, se mere på www.residensmoen.dk/hotellets-cafe.

Åbningstilbud

Restauranten åbner på fredag den. 31. januar og vil have varierende åbningstider, dog i de første måneder, som udgangspunkt fra torsdag – lørdag.

Alle gæster der booker bord i februar måned, vil blive mødt med velkomstbobler på husets regning. Vi håber at se rigtig mange glade Mønboere og hotelgæster i vores nye faciliteter, i fremtiden.

Book bord på 70 40 48 50 mellem kl 8.30 og 17.30 eller på info@residensmoen.dk

Herunder kan du tage en virtuel rundtur i vores nye lounge, reception, café og restaurant.

 

Den nye tilbygning er realiseret med økonomisk støtte fra EUs Landbrugsfond, formidlet gennem LAG Sydsjælland. Læs mere om EUs Landbrugsfond her.