Havkajaktur rundt om Møn

Er du vild med kajak og flot natur kombineret med luksus?

Tag med på eksklusiv havkajaktur rundt om Møn.

Turen rundt om kajakperlen Møn er en firedages tur på 100 km med dagsetaper på 25 km.

Havkajakturen starter 16. juni 2019

Tag på en guidet tur rundt om Møn med den erfarne kajakroer Hans Michael. Han er et meget erfarent friluftsmenneske, som er særlig vild med kano og havkajak. Hans Michael har opnået stor erfaring gennem sine mange ture og ekspeditioner rundt i hele verden.

Havkajaktur på Møn med Hans Michael

Du kan være begynder, men det er nødvendigt at du har padlet kajak før. Du skal være i rimelig form og kunne sidde i kajakken i op til 6 timer om dagen. Timerne vil være fordelt på formiddag og eftermiddag, med snack og drikkelse pause.

I pauserne vil der blive nydt god medbragt frokost. Turlederen giver gerne vejledning og instruktion samt tips og tricks på turen.

Når vi har nydt en dagsetape og kroppene måske er trætte, venter der lækker aftensmad på Residens Møen.

Overnatning sker i dobbeltværelse eller lejlighed og hver morgen serveres der en lækker morgenbuffet.

Oplev Møn fra søsiden – en fantastisk tur rundt om møn i havkajak

En af aftenerne, efter et godt måltid, holder HM foredrag og viser billeder fra ”Oskars lange kanotur”. En familietur med mor, far og treårig søn, 2000 km i en hjemmebygget kano.

En anden aften vil der være mulighed for en tur til Bogø, hvor et besøg i en brændefyret badestue (sauna) vil varme og glæde både krop og sjæl.

I tilfælde af dårligt vejr kan nogle etaper bytte plads med hinanden eller flyttes til roligere vand.

Har du brug for at leje en kajak er prisen 900 kr.

Book vores Havkajaktur rundt om Møn og få en fantastisk naturoplevelse.

Der kan max være 8 personer på denne tur.

Pris: 6,495 kroner per person i delt dobbeltværelse

Enkeltværelses tillæg 1,600 kroner

Book Havkajaktur NU – send mail til info@residensmoen.dk

Det er der med i pakken

 • Velkomst kaffe og kage
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse eller lejlighed
 • Morgenmad alle dage
 • Madpakke og vand på alle etaper
 • Erfaren guide/underviser på 4 etaper rundt om Møn
 • Aftensmad alle dage
 • Transport til og fra hver etape start og slutpunkt
 • Foredrag, kaffe og kage den ene aften
 • Besøg til svensk sauna og mad over bål
 • Afslutningsøl/vand og kage
 • Begrænsede pladser – maks 8 deltagere

Om Hans Michael

 • Erfaren havkajakroer 
 • Underviser på Friluftsvejlederstudiets kanospeciale
 • Kano og kakajbygger
 • Guide på lange ture

Møn byder på masser af oplevelser om sommeren. Bedst kendt er de hvide kridtklinter ved Møns Klint og Geocenter Møn. Men du kan opleve mange andre ting i løbet af din sommerferie på Møn og Hotel Residens Møen.

Læs mere her om sommer på Møn

Opgrader jeres havkajaktur

Gør noget ekstra ud af jeres ophold med følgende tilkøbs muligheder:

   • Forlæng jeres ophold – Ekstra overnatning i lejlighed med et soveværelse og opredning inklusiv morgenmad – 1350 kroner pr nat for alle 4 personer
   • Tag kæresten/partner med for 595 kroner per nat. Beløbet dækker overnatning i samme værelse/lejlighed og morgenmad. Det er muligt at tilkøbe elementer fra havkajakpakken hvis dette ønskes.

   Om Hans Michael

   Hans Michael har padlet i kano nord for polarcirklen i Alaska, i North West Territory i Canada og i Midnatssolens land samt det øvrige Skandinavien.

   Han har i 18 år undervist på Friluftsvejlederstudiets kanospeciale ved Københavns Universitet.

   I havkajak har Hans Michael tilbagelagt mange tusinde kilometer, blandt andet ved Lofoten/Vesterålen, den Nordnorsk øgruppe i Atlanterhavet og i Stillehavet ved de New Zealandske kyster.

   Hans Michael har også guidet en studerende fra friluftsvejlederstudiets havkajakspeciale og padlede fra Skælskør til Århus og tilbage igen. Det blev til kærlighed og mange fremtidige private ture sammen – både rundt om Østersøens største ø, estiske Saaramaa, samt rundt om Gotland og Fårö, fantastiske svenske perler.

   Han er ikke kun en erfaren padler, men har også bygget flere kanoer og kajakker. Særligt nævneværdigt er to af kanoerne. Den ene er en 9 meter voyageur kano, hvor byggeriet og rejsen ned ad Torneelven blev til en 45 minutters dokumentarfilm, som er vist i TV2.

   Den anden er en 6,3 meter trækano. I denne trækano har hans sammen med sin kone Lisbeth og deres 3-årige søn Oskar, været på en 75 dage og 2000 km lang familieekspedition gennem svensk natur og kulturlandskab.

   Der er ingen tvivl om, at Hans Michael er en af Danmarks mest erfarne padler og har en stor personlig erfaring, både i forhold til teknik, undervisning samt formidling.

    

   Nyord er altid en oplevelse værd. Nyord er noget særligt. Det er en lille ø nord for Møn på knap 5 km2. At Nyord er unik, opdager man hurtigt, når man ankommer til Nyord fra Ulvshale på Møn på en klar dag. Nyord er lig med langstrakte enge, som er en attraktion i sig selv. Engene er hjemsted og rasteplads for tusindvis af fugle. Nyord by er virkelig et besøg værd om foråret 

   Sommerferie på Møn

   Hotel Residens Møen har plads til dig og din familie. Vi har flere hotellejligheder med god plads til familien.

   Møn er lig med vandreture. Der findes en lang række vandreruter. Camønoen  er kongerigets venligste vandrerute. Her kan du vandre 175 km gennem Klintekongens land på stier i urskoven, langs strande, ind i jættestuernes indre under landets smukkeste stjernehimmel.  Læs mere her om vandreruterne 
   Dark Sky – Møn er det perfekte sted at opleve stjernehimlen. Her er det nemlig mørkt om natten og alting står klarere og tydeligt. Du kan nyde stjernehimlen lige uden for døren på jeres hotellejlighed, hvor der er plads til hygge, madlavning og afslapning. Læs mere om hotellejlighederne her