Festmenuer

Det at samles om god mad er en central del af et godt selskab. Og på Residens Møen mener vi dét, når vi siger, at vores festmenuer er ud over det sædvanlige.

På Residens Møen sætter vi en ære i at gøre jeres store dag til noget ganske særligt. Vi mener derfor, at det er vigtigt, at vores gæster selv kan sammensætte menuen, der passer til deres ønsker.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi sammensætter menuen ud fra vores oplæg og jeres ønsker. Og vi sørger naturligvis for, at der altid er mad nok.

Sammen med jer skaber vi lige netop den fest og menu I ønsker.

Kast endelig et blik på menuerne her og lad jer inspirere:

Forretter

  • Røget gåsebryst, med salat creme, spæde salater, syltet citron og brødcromble
  • Grillet tun med hvide asparges, lun brunet mayonnaise, capers og sisi karse
  • Saltet Laks med rogn hertil rygeost creme, syltet agurk, vagtelæg, brøndkarse og sprøde grøntsager
  • Stegte kammuslinger med spæde gulerødder, creme af koldpresset rapsolie, havtorn og dild

Festmenuer til enhver smag

 

RØGET GÅSEBRYST med salat creme, spæde salater, syltet citron og brødcrumble 

 

GRILLET TUN  med hvide asparges, lun brunet mayonaise, capers og siso karse 

 SALTET LAKS med rogn hertil rygeost creme, syltet agurk, vagtelæg, brøndkarse og sprøde grøntsager 

 STEGTE KAMMUSLINGER med spæde gulerødder, creme af koldtpresset rapsolie, havtorn og dild 

Hovedretter

  • Andebryst med selleri pure, selleri, syltede svampe og persille pesto, hertil trøffelsauce og labskovs med confiteret andelår
  • Baby havtaske, æble pure, jordskokker, hasselnødder hertil kartoffel brandade og brunet smørskum
  • Kalveculotte med brunet løg kompot, hertil syltet perleløg, rødbede og timian, hertil bearnaise og kartofler med aske
  • Oksesteg med pastinak pure, pastinak, syltede grønne tomater og feta creme, hertil tematiseret hollandaise og varm kartoffelsalat, semitørrede tomater og basilikum

 

 ANDEBRYST med selleri puré, selleri, syltede svampe og persille pesto hertil trøffelsauce og labskovs med confiteret andelår 

 BABY HAVTASKE med æble puré, jordskokker, hasselnødder hertil kartoffel brandade og brunet smørskum 

 KALVECULOTTE med brunet løg kompot, syltet perleløg, rødbede og timian hertil bearnaise og kartoffel med aske

 OKSESTEG med pastinak puré, pastinak, syltede grønne tomater og feta creme hertil tematiseret hollandaise og varm kartoffelsalat semi tørrede tomater og basilikum 

Desserter

  • Lakrids panna cotta med hindbærgele, hertil hindbær i teksturer, revet lakrids og hindbærsorbet
  • Chokolade fondant med vanilje konditor creme hertil sukker twill, stikkelsbær marmelade, citromelisse og vaniljeis
  • Luftig honningkage, braiseret ananas og mynte hertil drænet yoghurtsorbet på brun farin
  • Mazarinkage med cremet caramel hertil müsli med brændt hvid chokolade og appelsin. Desuden appelsin marmelade og citronmelisse

 

 

 LAKRIDS PANNACOTTA med hindbærgele, hertil hindbær i teksturer, revet lakrids og hindbærsorbet

 CHOKOLADE FONDANT med vanilje konditor creme hertil sukker twill, stikkelsbær marmelade, citronmelisse og vaniljeis

 LUFTIG HONNINGKAGE med braiseret ananas og mynte hertil drænet yoghurtsorbet på brun farin 

 MAZARINKAGE med cremet karamel hertil müsli med brændt hvid chokolade og appelsin. Desuden appelsin marmelade og citronmelisse

Vi bestræber os på at opfylde jeres ønsker, så I får en dejlig og minderig dag. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.