Konfirmationsfest

Konfirmation – den store dag, hvor jeres teenager “træder ind i de voksnes rækker”, som det så populært hedder. Og derfor er en konfirmationsfest jo ikke en fest som alle andre.

På Hotel Residens Møen har vi de ideelle rammer til at skabe en uforglemmelig konfirmationsfest i en af vores festlokaler med plads til op til 80 gæster. Hotellet ligger desuden naturskønt i hjertet af Stege på Møn – lige med udsigt til vandet.

Festmenuen skræddersyes i samarbejde med jer, og vi sørger naturligvis for, at der er rigelig med mad, ligesom vi bestræber os på at gøre jeres konfirmationsfest til noget ganske særligt.

 

Konfirmation – En særlig dag

Konfirmationen og ikke mindst konfirmationsfesten er nok den største begivenhed i dit barns liv. Derfor er dagens også noget ganske særligt, hvor dåben bliver bekræftet af hovedpersonen selv.

På sådan en dag fortjener I de helt perfekte rammer, og på Hotel Residens Møen forstår vi at holde en fest med konfirmanden i centrum.

Her er der plads til både familie, fest og god mad – alle sejl er sat ind for at jeres konfirmand får en uforglemmelig dag. 

 

En uforglemmelig fest

Vil I nyde dagen uden besvær, så er Hotel Residens Møen det helt rette sted til jeres konfirmationsfest.

I får en dejlig festmenu, skræddersyet til jeres ønsker, og alt sammen lavet med kærlighed for de friske og lokale råvarer.

Med plads til 80 personer har vi god plads til både fællessang og underholdning og vi tager os af alt det praktiske, så I kan koncentrere jer fuldt ud om at nyde dagen med jeres konfirmand.