Barnedåb på Residens Møen

Barnedåben er en stor begivenhed i enhver familie. Den første store begivenhed i dit lille barns liv – lige efter at guldklumpen kom til verden.

En barnedåb er en festlig lejlighed, som kræver de perfekte rammer. På Residens Møen sætter vi en ære i at gøre jeres barns store dag til en stor oplevelse.  

Barnedåben – den første store festlighed

En barnedåb er en helt speciel dag, og derfor fortjener I også de bedste rammer for jeres barns første store fest.

På Residens Møen får I en fest i smukke omgivelser, med plads til hele familien og med god plads og ro til at den lille kan få den bedste dag.

Vi sammensætter dagen lige efter jeres ønsker, og har både plads til den store familie og det mindre selskab. Uanset om I ønsker kaffe og kage eller en festmiddag, så sørger vi for at skabe en uforglemmelig dåbsfest for jer og jeres lille ny.

Menuen til jeres fest

En god fest er også lig med god mad, og på Residens Møen gør vi os umage for at jeres festmenu passer lige præcis til jer.

På Residens Møen har vi egen restaurant og vores kok sætter en ære i at lave mad med sæsonens friske og lokale råvarer.  Og uanset om I er 25 eller 50, så sørger vi selvfølgelig altid for at der er rigeligt til alle.

Sådan sikrer vi, at I får den bedste fest, som både I og gæsterne vil huske, også den dag I når til konfirmationen.