Residens Møen

Festlokaler til livets store fester – fest med overnatning – Sjælland

Hold din næste fest på Hotel Residens Møen

På Hotel Residens Møen hjælper vi jer med at fejre livets store øjeblikke.

Leder du efter et perfekt festlokale til din store fest?

Hotel Residens Møen er den perfekte ramme om din store fest, hvor vi byder på lyse og smukke festlokaler med en fantastisk udsigt over Stege Bugt og Bøgestrømmen.

Vi har to store selskabslokaler med udsigt ud over Bøgestrømmen. Vores selskabslokaler ”Store Udsigt” og ”Lille Udsigt” ligger på 1. sal i vestfløjen, der ligger direkte ud til Bøgestrømmen.

Festlokale 1: Den “Store Udsigt” har plads til 64 personer.
Festlokale 2: Den “Lille Udsigt” har plads til 20-30 personer.

De to festlokaler rummer masser af muligheder for livets begivenheder – lige fra barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller andet arrangement. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

 

Fest på hotel med overnatning

Vi har også plads til, at dine gæster kan overnatte, hvis du skal holde fest med overnatning på Sjælland nær Lolland Falster.

Kontakt os gerne for at høre nærmere eller for at få en rundvisning.

Kontakt os

 

Festmenuer

Det at samles om god mad er en central del af et godt selskab. Og på Residens Møen mener vi dét, når vi siger, at vores festmenuer* er ud over det sædvanlige.

Vi sætter en ære i at gøre jeres store dag til noget ganske særligt, og vi mener, at det er vigtigt, at vores gæster selv kan sammensætte menuen, der passer til deres ønsker.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor vi sammensætter menuen ud fra vores oplæg og jeres ønsker. Og vi sørger naturligvis for, at der altid er mad nok.

Sammen med jer skaber vi lige netop den fest og menu I ønsker, så I får en dejlig og minderig dag.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

* Festmenuer sammensættes ved min. 25 personer.

Kontakt os

Barnedåb

Det første store øjeblik i dit barns liv er barnedåben eller navnefesten – selvsagt efter dagen hvor den lille ny kom til verden.

Barnedåben er en stor dag og på Hotel Residens Møen sørger vi for at barnets første fest bliver helt uforglemmelig.

Læs mere

Konfirmation

Dagen hvor jeres barn traditionen tro træder ind i ‘de voksnes rækker’.

Dagen er helt specielt, både for konfirmanden og for resten af familien – lad os sørge for det praktiske, så I kan nyde denne specielle dag

Læs mere

Bryllup

Den store dag – jeres bryllup! I har fundet kærligheden og jeres bryllupsdag er noget ganske særligt. Det skal jeres bryllupsfest selvfølgelig også være.

Måske er det den dag I altid har ventet på? Det er i hvert fald den dag I altid vil kunne huske!

Lad os hjælpe jer med at gøre jeres bryllupsfest til en uforglemmelig begivenhed.

Læs mere

Festen til enhver lejlighed

Holder I fætter-kusine-fest, familietræf, rund fødselsdag eller måske kobber-, sølv- eller guldbryllup, så har vi rammerne til jeres fest.

På Residens Møen er I sikret en god fest med fokus på jer, og vi har plads til at I alle kan overnatte – så ingen skal køre tidligt hjem.

Læs mere

Begravelseskaffe

Når man mister én man har kær, så er begravelseskaffe eller ‘gravøl’ en god anledning til at mindes de gode stunder, sammen med familie og venner.

På Residens Møen har I mulighed for at invitere hele familien til begravelseskaffe for at mindes, synge og grine af de mange gode stunder I har haft, inden I måtte tage afsked.

Vi sørger for alt det praktiske, så I kan få det bedste ud af den sidste dag.

Læs mere

Har I brug for overnatning?

Vi har også plads til, at dine gæster kan overnatte, hvis du skal holde fest med overnatning på Sjælland nær Lolland Falster.

Læs mere