Bryllup på Hotel Residens Møen

Et bryllup her på Hotel Residens Møen er en helt særlig begivenhed, som vi sætter en stor ære i at gøre til en uforglemmelig dag for såvel brudeparret som alle gæsterne.

Med havudsigten til Stege Bugt og de historiske omgivelser på hotellet kan vi skabe den perfekte og mest romantiske ramme om jeres bryllup.

På vores store terrasse med direkte udsigt over Stege Bugt kan jeres gæster nyde et glas friske bobler, mens de venter på jeres ankomst fra kirken. Terrassen er perfekt til en bryllupsreception, hvor alle kan få hilst på hinanden og dele oplevelsen sammen.

Bryllupsmiddagen foregår i vores store festlokale på første sal af hotellet med havudsigt. Her er der plads til op til 80 gæster ved flot dækkede borde. 

.

Alle elementer til en romantisk bryllupsfest

  • Reception på stor terrasse med havudsigt
  • Eksklusiv bryllupsmenu
  • Bryllupsmiddag i stort lokale
  • Mulighed for overnatning for 80 personer
Bryllupsmenuen er sammensat efter jeres ønsker og er lavet med stor kærlighed og omhu af vores kokke af lokale råvarer.

En bryllupsfest på Hotel Residens Møen er mere end mad og drikke. Det er jeres helt specielle fest, og derfor arrangerer vi den i tæt samarbejde med jer.

Omgivelserne, bryllupslokale og jeres personlige valg er også meget vigtig. Vi har stor erfaring med bryllupper og kan arrangere alt, og er vi i stand til at hjælpe jer med at finde de rigtige samarbejdspartnere.

Vi har plads til at gæsterne kan overnatte på hotellet.

 

Kontakt os og vi tager en samtale om jeres ønsker til et romantisk bryllup. Vi går meget op i detaljerne, og vi inviterer jer derfor til at komme på besøg på hotellet for at tale det hele igennem. Alt fra borddækning, bordpynt, bryllupsmenu og ikke mindst bryllupskagen.