Der er tale om et samarbejde i synergi – På Residens Møen har vi nemlig indledt et samarbejde med den lokale virksomhed Opskur Tøj & Træ

Opskur Tøj & Træ er en lokal virksomhed fra Bogø, som ejes af Gustav og Henriette Bengtsson. Opskur producerer brugskunst og møbler af lokalt træ og restmaterialer fra større produktioner. 

De arbejder ud fra en vision om at bruge alle ressourcer fuldt ud – en vision som går godt i hånd med vores vision om at være Danmarks mest bæredygtige hotel. 

”Vi er stolte af vores nye samarbejde. Vi har et fælles værdigrundlag, som handler om at bruge lokale materialer og råvarer. Det gør vi i alle de sammenhænge, hvor det er muligt. Som bæredygtigt hotel giver det rigtig god mening for os, at mange af vores udsmykninger på hotellet nu også er både lokalt producerede og bæredygtige – Og så kan man som gæst også købe produkterne hos os.” fortæller Line Rode fra Residens Møen.

Juleaktiviteter for hele familien

Opskur Tøj & Træ producerer også julepynt, og i alle weekender i december er Den Gamle Juletræsplantage på Bogø et besøg værd. Her kan man gå på nissejagt, se Opskurs mange sjove rensdyr og besøge julebutikken. Den Gamle Juletræsplantage ligger på hjørnet af Grønsundvej og Farøvej – og så kan man samtidig købe et usprøjtet juletræ med hjem til at pryde dagligstuen. 

Synergi og god samvittighed

På Residens Møen vægter vi den grønne omstilling meget højt, og derfor er det vigtigt for os, at der er synergi mellem vores vision og vores produkter. Det gælder lige fra de svanemærkede rengøringsmidler til de hjemmestrikkede karklude, fra genbrugspapiret til kuglepennen af genbrugsmaterialer, og fra den lokale fisk på Klintholm Havn til nu også den bæredygtige brugskunst fra Bogø. 

På den måde kan både vi og vores gæster ”rejse” med god samvittighed.