Nyd vinterferien på skønne Møn | Residens Møen

Nyd vinterferien på skønne Møn

Møn rummer masser af oplevelsesmuligheder – også om vinteren

Hvad end I ønsker en ferie med afslapning dagen lang eller I ønsker at opleve en masse, er Residens Møen er oplagt valg. Vi tilbyder både hotelværelser og hotellejligheder. Hotellejlighederne kan rumme op til otte personer og er indrettet med soveværelser, en hyggelig stue samt eget køkken og badeværelse. Vil du nyde udsigten, har vi flere lejligheder med udsigt over den smukke Stege Bugt.

I vinterferien har vi rigtig gode tilbud!

Ring til os på telefon 22 36 72 72 eller skriv en mail til os for at booke din hotellejlighed i dag.

Du kan også booke online, ved at følge dette link.

Her er blot et lille udsnit af, hvilke oplevelser Møn byder på hr om vinteren.

Nyord

Nyord er noget helt særligt. Det opdager man hurtigt, når man kører gennem landskabet med de langstrakte enge. I kan gøre et stop ved Fugletårnet og nyde den storslåede udsigt.

Nyord by emmer af fred og idyl. Byen er bilfri. Så tag familien i hånden og gå en tur rundt i de små, hyggelige gader som er omkranset af flotte, gamle huse.

Møns Klint

Møns Klint er smuk året rundt. I kan gå en tur ned ad trapperne og nyde det seks km lange kridtbjerg langs Møns østkyst. Når I er kommet op igen og har fået pusten, er der rig mulighed for en hyggelig gåtur i den storslåede Klinteskov.

Walk down memory lane

Danmarks samlermuseum Thorsvang er et oplevelsesparadis. Her kan du opleve en verden af i går. Gå en tur gennem de gamle butikker og værksteder, der bugner af ring fra de skønne dage, hvor farfar var ung. I kan også besøge et beskyttelsesrum fra krigstiden.